—> NIEUWE DATA BEKEND! <—

We hebben even onze kalender bekeken en kunnen mededelen dat “Camping de Wielewaal” volgend jaar maart weer geopend zal zijn! 🏕☀️

Voorstellingen:
• Zaterdagavond 13 maart 2021
• Zaterdagavond 20 maart 2021
• Zondagmiddag 21 maart 2021

Wij hebben er zin in! U ook?!
De kaartverkoop is nog niet geopend. Houdt onze website, Facebook- en Instagram pagina's of de krant goed in de gaten!
Een rits te ver
-2020-
We bevinden ons op camping ‘De Wielewaal’. Eigenaar Harry Vermeulen wordt geconfronteerd met een grote controle door de gemeente. Iemand heeft boze verhalen rondgestrooid en nu wordt Harry verdacht van nalatigheid in het onderhouden van de veiligheid en de hygiëne op de camping, alsmede van het toestaan van morele wantoestanden. Met behulp van zijn dochter Lies en hun Chinese werkneemster Lang Leng Hop is Harry wanhopig bezig de camping tip top in orde te maken voordat de inspecteur zal arriveren. Het is behoorlijk druk op de camping en het is niet duidelijk wie nu precies de inspecteur is. Na een aantal misverstanden waarbij de veeleisende ornitholoog (Norbert), een jongeman met een dubbele agenda (Jasper), en een onmogelijk en ordinair kreng van een vrouw (Maya) het er niet eenvoudiger op maken, weet Harry eindelijk wie de inspecteur is, maar dan is het al te laat. Dan pas wordt het echt chaotisch en stapelen de dolkomische toestanden zich op!

Over Nieuw Alphens Theater

Wij zijn toneelgroep NAT (Nieuw Alphens Theater). Een club van enthousiaste toneel liefhebbers die het dorpstoneel in Alphen een nieuw leven in hebben geblazen. NAT is onderdeel van toneelvereniging ALTA, dat in 1952 werd opgericht.

 

Na het theaterspektakel Meske Vermoord bij 't Zand in 2013, waren er een aantal fanatiekelingen die graag door wilde spelen. Hier is ALTA op ingegaan en zo is NAT ontstaan.

 

De producties die gespeeld zijn door NAT sinds de oprichting zijn:

“Aanraders” 2013/2014, "Gebroken ijs" 2014/2015, “Verliezers” 2015/2016 , “De tante van Charly” 2016/2017, “Privé Jet in m’n Achtertuin” 2017/2018 en "Tante Bella's Beauty salon" 2018/2019.

Sinds 2018 heeft NAT ook een musicalgroep voor jongeren. Zij hebben in oktober 2019 hun eerste musical opgevoerd: Alice in Wonderland. Klik hier voor meer informatie.

 

CONTACT

Hier doen wij onze voorstellingen:

 

© 2020 Nieuw Alphens Theater