Logo NAT.png

KAARTEN RESERVEREN

Theater

Een rits te ver
-2020-
We bevinden ons op camping ‘De Wielewaal’. Eigenaar Harry Vermeulen wordt geconfronteerd met een grote controle door de gemeente. Iemand heeft boze verhalen rondgestrooid en nu wordt Harry verdacht van nalatigheid in het onderhouden van de veiligheid en de hygiëne op de camping, alsmede van het toestaan van morele wantoestanden. Met behulp van zijn dochter Lies en hun Chinese werkneemster Lang Leng Hop is Harry wanhopig bezig de camping tip top in orde te maken voordat de inspecteur zal arriveren. Het is behoorlijk druk op de camping en het is niet duidelijk wie nu precies de inspecteur is. Na een aantal misverstanden waarbij de veeleisende ornitholoog (Norbert), een jongeman met een dubbele agenda (Jasper), en een onmogelijk en ordinair kreng van een vrouw (Maya) het er niet eenvoudiger op maken, weet Harry eindelijk wie de inspecteur is, maar dan is het al te laat. Dan pas wordt het echt chaotisch en stapelen de dolkomische toestanden zich op!
thumbnail_Affiche_Rits_DEF_A2.jpg
Voorstellingen geannuleerd!.jpg
 
 
Helaas moeten we mededelen dat onze voorstellingen deze maand niet door kunnen gaan in verband met het corona virus. We balen hier enorm van! 😥

We hebben er maanden voor gerepeteerd en het zou zonde zijn als we dit geweldige toneelstuk niet aan het publiek kunnen laten zien. Daarom hopen we onze voorstellingen volgend jaar alsnog te kunnen doen. We houden jullie op de hoogte!

De cast

Christie de Jong

Ton van Hees

Angela van Elderen

Henk van de Plas

Linde Huijben

Amy Wouters

Corné Augustijn

Linda Huijben

- Regisseur -