Logo NAT.png

KAARTEN RESERVEREN

Musical

Belle en het Beest
-2021-


​De betovering van Belle en het Beest is een sprookje over egoïsme, hebberigheid en liefde.

Een prins wordt vervloekt door een oude vrouw nadat hij weigert haar onderdak te verlenen tijdens een storm. Ze veranderd hem in een beest. Als er daarna een arme weduwe komt schuilen laat hij haar wel binnen. Helaas plukt de weduwe één van zijn rozen en het Beest straft haar door haar ter dood te veroordelen. Haar laatste wens is dat zij haar dochters nog één keer mag zien, ze belooft om daarna weer terug te komen. Dat laat het Beest toe. Maar in plaats van de weduwe komt haar dochter Belle terug naar het kasteel! Hoe zal het Beest hierop gaan reageren?


Uitvoeringen:
Zaterdag 16 & 23 oktober 2021, 19.00 uur
Zondag 17 oktober 2021, 14.00 uur

Locatie:
CC Den Heuvel, Alphen (NB).

Kaarten á €12,50.
Reserveren via onderstaand formulier
of telefonisch via: 013 - 508 3306

Belle_Beest_affiche_LR-OKT-21.jpg
Kaarten reserveren

De kaartverkoop is gesloten. Kaarten voor zaterdag 23 oktober 19.00 uur zijn enkel nog aan de kassa te verkrijgen.

LET OP: Vanwege het huidige coronabeleid in Nederland zijn we verplicht om u te vragen naar een geldig coronatoegangsbewijs voor iedereen vanaf 13 jaar. Dit kan zijn het vaccinatie bewijs, herstel bewijs of negatieve testuitslag (niet ouder dan 24 uur). Met de Coronacheck-app kan iedereen het coronatoegangsbewijs ophalen. Mocht dit niet lukken dan kun u eventueel via uw huisarts een papieren versie aanvragen.

 

Wij zullen dan ook, in samenwerking met Cultureelcentrum “den Heuvel” controleren met behulp van deze coronacheck-app. Een legitimatiebewijs is dan ook verplicht, zodat o.a. de geboortedatum gecontroleerd kan worden. Deze gegevens worden door ons (NAT en/of CC “den Heuvel”) niet opgeslagen.