Zoeken
  • Nieuw Alphens Theater

Amy Wouters als Lies Vermeulen in ‘Een rits te ver’

NIEUW ALPHENS THEATER BRENGT IN MAART 2020 WEER EEN KLUCHT OP DE PLANKEN


Na het succes van ‘De tante van Charly’ in 2017, ‘Een privéjet in m’n achtertuin’ in 2018 en ‘Tante Bella’s Beautysalon’ in 2019 brengt toneelgroep NAT dit jaar wederom een klucht op de planken. Camping ‘De Wielewaal’ wordt geconfronteerd met een grote controle door de gemeente. Iemand heeft boze verhalen rondgestrooid. Eigenaar Harry Vermeulen, zijn dochter Lies en werkneemster Lang Leng Hop proberen wanhopig om de camping in orde te maken. Het is behoorlijk druk en het is niet duidelijk wie nu precies de inspecteur is. De misverstanden en komische toestanden stapelen zich steeds verder op. Gaat dit nog goed komen voor Harry? Deze week stellen we voor: Amy Wouters als Lies Vermeulen.


Mijn naam is Amy Wouters, ik ben 22 jaar en woon in Alphen. In mijn vrije tijd houd ik me graag bezig met paardrijden, fotograferen, schrijven en natuurlijk toneelspelen. Ik speel dit jaar alweer voor de vierde keer mee bij het Nieuw Alphens Theater. Naast het toneelspelen houd ik me achter de schermen bezig met het bijhouden van onze website, Facebook en Instagram pagina’s en schijf ik stukjes voor in de krant. Op dit moment loopt er trouwens een leuke winactie, waarin we 2x2 kaarten weggeven! Ga naar één van onze pagina’s om te zien hoe je kunt meedoen!


Ook dit jaar heb ik weer een uitdagende rol gekregen. Het is namelijk een grote rol, en dat heb ik nog niet eerder gedaan. Ik mag de rol van Lies Vermeulen gaan vertolken. Ze is de dochter van Harry Vermeulen, de eigenaar, die ze elke zomer helpt op de camping. Lies is lief, maar zeker geen doetje. Ze heeft een relatie met Jasper, wil graag alles onder controle houden en daarom haar vaders misstappen steeds corrigeren. Want dat er wat dingetjes fout gaan, dat wordt al snel duidelijk. Alle ingrediënten voor een hilarische klucht zijn aanwezig. Ik denk dat we er dit jaar, met dit toneelstuk, weer een schepje bovenop doen. Het wordt een avond of middag vol humor, maar hoe kan dat ook anders als het door Jon van Eerd is geschreven! Voor nu oefenen we hard verder, want het is een hele uitdaging voor de cast; spelers, regisseuse, decorbouwers en alle andere mensen achter de schermen.


Benieuwd geworden? Bestel snel uw kaarten op onze website voor €12,50 inclusief een pauzedrankje. Hopelijk zien we jullie allemaal in maart! Tot dan!

Amy Wouters


ALGEMENE INFORMATIE

De uitvoeringen zijn op zaterdag 14 en 21 maart, en zondag 22 maart in Cultureel Centrum “Den Heuvel” in Alphen. De kaartverkoop is al van start gegaan! Ga naar onze website www.nieuwalphenstheater.nl, of bel 013 - 508 3306.Volg ons ook op Facebook en Instagram voor exclusieve foto’s en berichtjes over de repetities en meer!


2 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven