Zoeken
  • Nieuw Alphens Theater

Angela van Elderen als Karin van Kralingen in ‘Een rits te ver’

NIEUW ALPHENS THEATER BRENGT IN MAART 2020 WEER EEN KLUCHT OP DE PLANKEN


Na het succes van ‘De tante van Charly’ in 2017, ‘Een privéjet in m’n achtertuin’ in 2018 en ‘Tante Bella’s Beautysalon’ in 2019 brengt toneelgroep NAT dit jaar wederom een klucht op de planken. Camping ‘De Wielewaal’ wordt geconfronteerd met een grote controle door de gemeente. Iemand heeft boze verhalen rondgestrooid. Eigenaar Harry Vermeulen, zijn dochter Lies en werkneemster Lang Leng Hop proberen wanhopig om de camping in orde te maken. Het is behoorlijk druk en het is niet duidelijk wie nu precies de inspecteur is. De misverstanden en komische toestanden stapelen zich steeds verder op. Gaat dit nog goed komen voor Harry? Deze week stellen we voor: Angela van Elderen als Karin van Kralingen.


Hallo toneel liefhebbers, mijn naam is Angela van Elderen. Wederom heb ik het geluk mee te mogen spelen bij NAT in de komedie “Een rits te ver” van Jon van Eert. Ik zeg geluk, want ik vind het een eer dat ik weer mee mag doen in Alphen. Zelf kom ik uit Goirle. Iedere week reis ik met mijn auto of fiets met veel plezier af om de repetities bij te wonen, waar ik met de andere spelers uit Alphen veel lol beleef. Vanaf den beginne neem ik al deel aan deze toneelgroep waar ik erg trots op ben. Ik heb nog geen enkel stuk over geslagen als speler.


Mijn toneelnaam dit jaar is Karin van Kralingen. Ze is een gescheiden vrouw en heeft een zoon, genaamd Jasper. Karin is keihard, rechtvaardig, ambitieus en niet op haar mondje gevallen. Deze rol is me op het lijf geschreven, omdat ik lekker in de huid van een strenge inspecteur mag kruipen. Het tegengestelde van hoe ik ben in het dagelijkse leven.


Het stuk van dit jaar zit vol verwarring, maar is goed te volgen voor de toeschouwer. Het is een avondje uit zonder na te denken. Lekker in de zaal bij Den Heuvel in Alphen, in plaats van gezapig op de bank thuis. Kom kijken en u weet hoe het verhaal in elkaar steekt. Ik verzeker u, een lach zal zeker op uw gezicht verschijnen. Angela van Elderen


ALGEMENE INFORMATIE De uitvoeringen zijn op zaterdag 14 en 21 maart, en zondag 22 maart in Cultureel Centrum “Den Heuvel” in Alphen. De kaartverkoop is al van start gegaan! Ga naar onze website www.nieuwalphenstheater.nl, of bel 013 - 508 3306. Volg ons ook op Facebook en Instagram voor exclusieve foto’s en berichtjes over de repetities en meer!3 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven