Zoeken
  • Nieuw Alphens Theater

Het is bijna zover!

Bijgewerkt op: okt 19

Door het Coronavirus hebben we tweemaal de voorstellingen moeten annuleren. Maar nu, na bijna twee jaar, mogen we dan echt uitvoeren! De jeugdgroep van het Nieuw Alphens Theater speelt op zaterdag 16 & 23 en zondag 17 oktober de voorstelling “de Betovering van Belle en het Beest” in de grote zaal van Cultureel Centrum “den Heuvel” in Alphen.


Het is alweer even geleden dat we, met succes, in oktober 2019 de voorstelling speelde van “Alice in Wonderland”. Kort daarop zijn we gestart met het repeteren van onze nieuwe productie “de Betovering van Belle en het Beest”. Door de Coronapandemie hebben we helaas twee maal onze geplande uitvoeringen moeten annuleren. Maar nu gaat het echt gebeuren. De spelers zijn er klaar voor, de kostuums zijn in orde en het decor staat gereed. We mogen dan eindelijk vlammen!


Het verhaal gaat over een meisje, Belle genaamd. Door omstandigheden komt ze op een kasteel waar een prins woont die betoverd is in een Beest. Ook het personeel is veranderd in meubels die door het kasteel zwerven. Een wandelende stoel, een rond springende kandelaar, een theepot met het kopje, de klok en het schilderij. Zelfs het bestek en het servies lopen dan ineens door het kasteel. In eerste instantie wil Belle niets met het Beest te maken hebben, maar het Beest begint gevoelens voor haar te krijgen en probeert haar in te pakken met vele cadeau’s. Zal de vonk ook bij Belle overspringen en zal de betovering ooit nog verbroken worden?


We hebben met zijn allen veel plezier beleeft aan de repetities. Deze week is onze generale week. Dat wordt spannend!


Vanwege het huidige coronabeleid in Nederland zijn we verplicht om te vragen naar een geldig coronatoegangsbewijs voor iedereen vanaf 13 jaar en ouder. Dit kan zijn het vaccinatie bewijs, herstel bewijs of negatieve testuitslag (niet ouder dan 24 uur). Met de Coronacheck-app kan iedereen het digitale coronatoegangsbewijs ophalen. Wij zullen dan ook, in samenwerking met Cultuur Centrum “den Heuvel”, controleren met behulp van deze Coronacheck-app. Een legitimatiebewijs is dan ook verplicht, zodat o.a. de geboortedatum gecontroleerd kan worden. Deze gegevens worden door ons (NAT en/of CC “den Heuvel”) niet opgeslagen.


We spelen “de Betovering van Belle en het Beest” op zaterdag 16 & 23 oktober aanvang 19:00 uur en op zondag 17 oktober aanvang 14:00 uur. Kaarten kunt u reserveren via onze webstite: www.nieuwalphenstheater.nl of u kunt gewoon bellen naar 013-5083306. Wij zien u graag in ons publiek tijdens de uitvoeringen. Veel plezier!


0 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven