Zoeken
  • Nieuw Alphens Theater

Linda Huijben, regisseuse van ‘Een rits te ver’

NIEUW ALPHENS THEATER BRENGT IN MAART 2020 WEER EEN KLUCHT OP DE PLANKEN


Na het succes van ‘De tante van Charly’ in 2017, ‘Een privéjet in m’n achtertuin’ in 2018 en ‘Tante Bella’s Beautysalon’ in 2019 brengt toneelgroep NAT dit jaar wederom een klucht op de planken. Camping ‘De Wielewaal’ wordt geconfronteerd met een grote controle door de gemeente. Iemand heeft boze verhalen rondgestrooid. Eigenaar Harry Vermeulen, zijn dochter Lies en werkneemster Lang Leng Hop proberen wanhopig om de camping in orde te maken. Het is behoorlijk druk en het is niet duidelijk wie nu precies de inspecteur is. De misverstanden en komische toestanden stapelen zich steeds verder op. Gaat dit nog goed komen voor Harry? Deze week stellen we voor: Linda Huijben.


Voor wie mij nog niet kent, mijn naam is Linda Huijben, geboren te Alphen. Ik woon ondertussen 24 jaar in België, sinds 9 jaar in Sint-Lenaarts. Ik ben begonnen met toneelspelen bij ALTA op mijn 15 jaar en heb daarna heel wat jaren in Alphen gespeeld, zowel bij ALTA en ook bij NAT. In België heb ik het toneelspelen voortgezet en daar door de jaren heen in allerlei theaters gespeeld. Ik sta nu meer dan 30 jaar op de planken en ben het nog lang niet beu. De voorstellingen zijn voor mij de kers op de taart, zalig om het publiek te horen na al die repetitiemaanden.


Dit jaar mag ik mijn rol als regisseur weer vervullen. Vorige jaren met “Een privéjet in mijn achtertuin” en “Tante Bella’s Beautysalon” is alles boven verwachting gegaan. Bedankt publiek! Elk jaar is het weer een hele uitdaging om een leuke klucht te vinden. Ik heb gekozen voor de komedie “Een rits te ver” van Jon van Eerd! Hilarische humor, tijdens de repetities is er al enorm gelachen... dus dat belooft. Voor deze regie had ik het geluk om met enkele creatieve en handige Harry’s te werken om het decor om te toveren tot een ware camping.


Voor de acteurs is het weer een hele uitdaging om de juiste timing, interactie goed neer te zetten. Technisch is het een behoorlijk pittig stuk, maar ik heb er alle vertrouwen in dat ook dit weer schitterende voorstellingen gaan worden. Regisseren doe ik heel graag, zeker met zo’n toffe groep. NAT is een beetje thuiskomen voor mij. De acteurs hebben talent en zijn zeer enthousiast. Ieder van hen zet zich voor de volle 100% in en dat is heerlijk om mee te werken. Ik hoop u graag in de zaal te zien!

Linda Huijben


ALGEMENE INFORMATIE

De uitvoeringen zijn op zaterdag 14 en 21 maart, en zondag 22 maart in Cultureel Centrum “Den Heuvel” in Alphen. De kaartverkoop is al van start gegaan! Ga naar onze website www.nieuwalphenstheater.nl, of bel 013 - 508 3306.Volg ons ook op Facebook en Instagram voor exclusieve foto’s en berichtjes over de repetities en meer!


22 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven