Zoeken
  • Nieuw Alphens Theater

Musicalgroep NAT zorgt voor een betoverend begin van 2021!

Bijna een jaar is er heel hard gewerkt door de cast en crew van musicalgroep NAT (Nieuw Alphens Theater). Allemaal om ervoor te zorgen dat er weer een geweldige musical op de planken wordt gezet. Vanwege de bijzondere tijden in 2020 hebben de repetities een tijdje stilgelegen. Hierdoor zijn ook de uitvoerdata verschoven. Hebben we eerder dit jaar laten weten dat u in oktober zou kunnen genieten van de voorstellingen, kunnen we u nu melden dat dit is verplaatst naar januari 2021.


Belle en het Beest De betovering van Belle en het Beest is een sprookje over egoïsme, hebberigheid en liefde. Een prins wordt vervloekt door een oude vrouw nadat hij weigert haar onderdak te verlenen tijdens een storm. Ze verandert hem in een beest. Als er daarna een arme weduwe komt schuilen laat hij haar wel binnen. Helaas plukt de weduwe één van zijn rozen en het Beest straft haar door haar ter dood te veroordelen. Haar laatste wens is dat zij haar dochters nog één keer mag zien, ze belooft om daarna weer terug te komen. Dat laat het Beest toe. Maar in plaats van de weduwe komt haar dochter Belle terug naar het kasteel! Hoe zal het Beest hierop gaan reageren?


De kaartverkoop is van start gegaan! Kaarten à €12,50 per stuk. Ga naar onze website www.nieuwalphenstheater.nl, of bel 013 – 508 3306. Volg ons ook op Facebook en Instagram voor exclusieve foto’s en berichtjes over de repetities en meer! Uiteraard houden we rekening met de ontwikkelingen rondom Corona.


Voorstellingen: Zaterdag 9 januari 2021, 19.00 uur Zondag 10 januari 2021, 14.00 uur Zaterdag 16 januari 2021, 19.00 uur Zondag 17 januari 2021, 14.00 uur


Locatie: CC Den Heuvel, Alphen (NB).


RESERVEER UW KAARTEN EN LAAT U BETOVEREN!


4 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven