Zoeken
  • Nieuw Alphens Theater

Voorstellingen Nieuw Alphens Theater geannuleerd

Zoals alle andere evenementen in Nederland hebben ook wij onze voorstellingen moeten annuleren in verband met het corona virus. We waren zo dichtbij, nog maar een aantal dagen voor de generale repetitie en daarna het mooiste van alles, de voorstellingen. We balen enorm en hebben het even moeten laten bezinken, maar gezondheid gaat natuurlijk voor alles!


“Het is stil op de camping,” schreef één van onze decorbouwers afgelopen week toen het podium er verlaten bij stond. Er is een prachtig decor in elkaar gezet door het hele team, waar zoveel werk in zit. Alles is inmiddels weer opgeruimd. Hoe ‘Camping de Wielewaal’ er nou precies uitziet, dat houden nog even geheim.


We zijn met het hele team (cast, crew, techniek, etc.) bij elkaar gekomen om naar de mogelijkheden te kijken. We hadden gehoopt om de voorstellingen later dit jaar alsnog te kunnen doen, want het zou zonde zijn als we dit geweldige toneelstuk niet aan het publiek kunnen laten zien. Helaas gaat het ons dit jaar niet meer lukken, maar….


We gaan ‘Een rits te ver’ in maart 2021 op de planken brengen!


Ja, dat duurt inderdaad nog heel lang. Maar we zijn blij dat we volgend jaar mogen herkansen. Zoals onze regisseuse schreef: “Zo mooi toneel, iedereen doet het zo goed, topproductie! Volgend jaar staan we er voor de volle 200%.” Hopelijk mogen we jullie dan allemaal weer verwelkomen!


Heeft u nog vragen of opmerkingen? Neem contact met ons op via onze website: www.nieuwalphenstheater.nl Volg ons ook op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws!0 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven